Sticky

Concerte Scorpions si Smokie – Cluj Arena (8-9 octombrie)

Update: Compact si-au anuntat retragerea din spectacolul de inaugurare al “Cluj Arena”, motivul fiind acela ca nu s-a respectat intelegerea de a canta singuri in program, alaturi de trupa straina.

In urma conferintei de presa de luni, 22 august, ni s-a confirmat de catre  Alin Tişe (Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj) ca, inaugurarea noii arene din Cluj se va face prin doua zile de concerte, culminand cu recitalurile trupelor Scorpions si Smokie.

  • In prima zi, 8 octombrie, vor urca pe scena “Cluj Arena”: Compact, Semnal M, Voltaj, Grigore Leşe cu Sistem si Scorpions. Pretul anuntat pentru un bilet va incepe de la 50 Ron.
  • Duminica, 9 octombrie, de la ora 19:00, ii vom putea urmari pe Loredana, Smiley, Pasarea Colibri, Andra si trupa britanica Smokie. De aceasta data, pretul unui  bilet va incepe de la 30 Ron.

Smokie picture

Asadar, avem o noua oportunitate de a ne lua ramas-bun de la Scorpions si de a revedea o trupa ale carei melodii sunt cu adevarat nemuritoare – Smokie !

Pentru cei ce vor sa isi reaminteasca istoria trupei Smokie aveti aici pagina web a lor.

 

 

About Ionut Ciucu

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes