Sticky

Evanescence si Soulfly la Rock the City

Pe langa formatiile deja anuntate, Guns N’Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack,  Within Temptation ,Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage, Lostprophets si ,Tuborg Green Fest powered by Rock the City adauga noi nume importante: EVANESCENCE si SOULFLY.

 

Grupul american EVANESCENCE este un nume important in ultimul deceniu pe scena rock internationala. Albumul Fallen(de debut) s-a vandut in peste 17 milioane de exemplare, fiind placat cu 57 de albume de platina si 6 albume de aur.

Fallen a adus trupei doua trofee Grammy, dar si alte sapte nominalizari. Anii 2000 au fost prolifici pentru EVANESCENCE, perioada in care au fost editate doar trei produse (doua de studio si unul live), vandute in peste 24 de milioane de exemplare.

Albumul aparut in toamna trecuta, cu numele Evanescence, intrat in Billboard pe locul 1 sectiunile Rock Albums, Digital Albums, Alternative Albums si the Hard Rock Albums.

Evanescence vor concerta in premiera in Romania. Totusi, ei au mai fost pe la noi, la filmarea videoclipului “Bring me to life”.

SOULFLY este cunoscuta drept una dintre cele mai dinamice trupe live de pe scena metalica mai ales pentru ca  are la carma pe Max Cavalera, fostul lider al faimosului grup brazilian Sepultura.
Soulfly are pana in prezent in palmares opt albume de studio, ultimul aparand pe 13 martie 2012 sub numele Enslaved.

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes