Sticky

TUBORG GREEN FEST powered by Rock the City

Conceptul Tuborg Green Fest, implementat în ultimii ani şi în România, a adus multe nume mari ale scenei rock in Romania.

Dintre numele mari pe care le-am putut vedea si auzi in tara noastra datorita conceptulyui Tuborg Green Fest amintim pe  Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth, dar si artistii care au cantat chiar anul trecut la Tuborg Green Fest Peninsula.

Tuborg Green Fest powered by Rock The City 2012 se va desfasura in zilele de 29, 30 iunie şi 1 iulie 2012, la Romexpo, Parcarea B, unde veţi putea vedea multe formaţii în premieră în România, multe nume mari pe scena rock internaţională, dar şi o serie de formaţii româneşti.

Muzica de calitate este una dintre principalele valori ale berii Tuborg, iar consumatorii din toată lumea asociază brandul Tuborg cu cele mai bune reprezentaţii de muzică live. Cu toţii aşteptăm cu nerăbdare a patra ediţie a Tuborg Green Fest, pentru că am pregătit numeroase surprize în stilul Tuborg. Seria de concerte va fi în topul celor mai captivante evenimente muzicale ale anului, mai ales că au confirmat prezenţa alte trei trupe cu notorietate: Evanescence, Soulfly şi Heaven shall Burn”, a declarat Doron Zilberstein, Vice-Preşedinte de Marketing, URBB.

Dupa ce au fost confirmati Evanescence si Soulfly, organizatorii mai vin cu o confirmare:

HEAVEN SHALL BURN este un grup german care activează din 1996, timp în care a editat 6 albume de studio, dar şi un DVD interesant numit Bildersturm. Axat pe sonorităţiile moderne, Heaven Shall Burn are puternice influenţe americane, dar şi o excelentă atitudine live probată printre altele la diverse festivaluri de renume precum Wacken Open Air ori Summer Breeze. Show-ul de la Bucureşti va fi o altă premieră în România şi o bună ocazie de a vedea la lucru un grup despre care noua generaţie de rockeri are cuvinte de laudă.

Ziua de 29 iunie 2012 se va numi Romanian Rock Day si veti avea ocazia sa vedeti atât trupe românești în plină afirmare, cât şi formaţii de calibru.

Detalii despre numele românești ce vor concerta la festival vom avea in viitorul apropiat,  în exclusivitate pe site-ul festivalului, Tuborg, Eventim.ro şi aici, pe RockSoundsRo.

Desfăşurător Tuborg Green Fest powered by Rock The City

Prezenţa formaţiilor pe zile a fost stabilită, iar ordinea este următoarea:

Vineri – 29 iunie 2012 – Romanian Rock Day

Sâmbătă – 30 iunie 2012

PENTAGRAM

SAXON

SOULFLY

BLACK LABEL SOCIETY

GODSMACK

MACHINE HEAD

 

Duminică – 1 iulie 2012

SWEET SAVAGE

UGLY KID JOE

WITHIN TEMPTATION

THE CULT

EVANESCENCE

GUNS N’ROSES

 

 

 

 

Bilete:

În urma cererii publicului de a avea şi bilete pe cele trei zile, organizatorii au decis să le facă pe plac şi, mai mult, va exista şi o perioadă promo de achiziţionare a biletelor.

Preţuri promoţionale – Discounted Early Bird – până în 15 mai 2012, inclusiv:

Ziua 1 Normal Circle – 50 lei

Ziua 1 Golden Circle – 70 lei

Ziua 2 Normal Circle – 120 lei

Ziua 2 Golden Circle – 170 lei

Ziua 3 Normal Circle – 140 lei

Ziua 3 Golden Circle – 210 lei

După data de 15 mai 2012, preţurile vor deveni:

Ziua 1 Normal Circle – 70 lei

Ziua 1 Golden Circle – 90 lei

Ziua 2 Normal Circle – 140 lei

Ziua 2 Golden Circle – 190 lei

Ziua 3 Normal Circle – 160 lei

Ziua 3 Golden Circle – 230 lei

Abonamentele Normal Circle şi Golden Circle vor rămâne la preţul actual, de 180, respectiv 270 lei!

Biletele VIP sunt disponibile numai sub formă de ABONAMENT, la preţul de 450 lei.

Biletele sunt în vânzare, în exclusivitate, prin Eventim şi se pot cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Eventim recomandă achiziţionarea biletelor numai din locurile autorizate Eventim şi prin organizatorul Festivalului, East European Events şi Marcel Avram în colaborare cu D&D East Entertainment.

 

Acces public

 

Accesul publicului se va face în ziua de vineri, 29 iunie, la ora 13.00, sâmbătă, 30 iunie, şi duminică, 1 iulie, accesul publicului va fi la ora 12.00, iar orele de începere a concertelor va fi următoarele, vineri, 29 iunie, la ora 15.00, sâmbătă, 30 iunie şi duminică 1 iulie, orele 13.00.

About Cristian Mitroi

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes