Sticky

Monarchy si Feeding the Beast

Au fost 3 ani de zile in care baietii de la Monarchy au crescut si au dovedit ca au un cuvant de spus in rockul romanesc.

I-am putut vedea in acesti ani pe scene mari ale unor festivaluri ca ARTmania, OST MountainFest sau Rock the City. Ne-au placut, le-am indragit melodie dupa melodie iar acum a venit timpul sa ne bucuram de un prim album.

Albumul contine 9 piese bune, piese pe care le stiu deja multi si au primit “acordul” fanilor inainte de strangerea lor la un loc, in acest Feeding the Beast.

Piese ale albumului dar si setlist al noptii de lansare din Jukebox Venue sunt: Hysteria (ce a fost lansat si ca single), Soul Capture, Rise and Fall, Earthquake(toti cei care ati auzit de Monarchy, automat ati auzit si de aceasta melodie), Endless Journey, Feeding the Beast, Soul Insanity, At the World’s End si Tribute.

Lansarea din Jukebox a fost precedata de trupa Blind Spirits. Din pacate am ajuns prea tarziu pentru a-mi putea forma o parere despre ei. Aveti aici canalul lor de youtube, loc unde puteti vedea doua clipuri.

Revenind la Monarchy, locatia a fost clar mai inspirat aleasa decat Coyote Cafe, unde i-am vazut ultima data, atat la nivel de sonorizare cat si ca atmosfera.

Poate singurul lucru suparator la Jukebox ar fi acea “aura” roz in care e invelita clubul (sunt cateva reflectoare/leduri/neoane roz destul de suparatoare).

Baietii au avut parte si de sustinerea unor prieteni din breasla: “Balaurul” de la Trooper, Aura Pohoata si Mihai Danciulescu de la Steelborn, prieteni care au urcat alaturi de ei pe scena.

Monarchy inseamna:

Dragos Cretu – Lead Vocals

Iulian Rob – Guitar

Cornel Stefan – Keyboards

Marian Leusteanu – Bass

Herman “Hertz” Heidel – Drums

Poze de la concertul de lansare al Feeding the Beast. Mai multe gasiti pe pagina noastra de facebook.

About Cristian Mitroi

4 comments

  1. Există vreun loc în care să nu apară Balauru’? Ăsta mai are puţin şi ajunge un fel de Monica Tatoiu al
    scenei rock…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes