Sticky

Alternosfera a umplut Fabrica

25 Mai 2012. Ploaie torentiala si rock alternativ de Chisinau. Locatia: Club Fabrica din Bucuresti. Baietii de la Alternosfera au avut prea putin timp la dispozitie sa multumeasca toti fanii.

Si acum sa o luam de la capat.

La invitatia celor de la Rock Events am infruntat ploaia pentru a ajunge la concertul  moldovenilor de la Alternosfera, ce face parte din turneul de promovare al noului material discografic, Virgula.

Deschiderea le-a apartinut celor de la Changing Skins, pe care i-am ratat din nou. Soarta, ce sa-i faci, nu ma lasa sa ii vad indeajuns cat sa-mi fac o parere despre ei.

Aveam sa regret intarzierea chiar de la primul contact cu atmosfera din Fabrica. Localul a fost plin ochi, pur si simplu nu aveai cum sa mai ajungi in fata scenei iar aerul era deja mult prea incarcat incat abia mai puteam respira.

Alternosfera este o trupa iubita de multi, fie ei adolescenti sau oameni trecuti de 50 de ani. Oamenii aceia au infruntat ploaia  cu mic cu mare pentru a fi alaturi de trupa favorita. Baietii s-au gandit totusi la fanii lor, cantandu-le “Ploile nu vin” de doua ori (o data la bis), indeajuns cat sa opreasca ploaia de afara.

Concertul a fost unul incendiar, si totusi spatiul era mult prea mic pentru eveniment iar recitalul s-a terminat mult prea repede (baietii trebuiau sa dea o fuga si pana la Bucov, la FreeFest).

Mai jos 3 poze cu atmosfera de la Alternosfera.

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes