Sticky

OST Fest 2012: Ziua 2

Actul 2 a inceput in aceeasi caldura pe care o simtisem in prima zi. Toate locurile la umbra erau deja ocupate iar mijlocul Golden Circle era pustiu. Agatati de gard stateau fanii Manowar veniti sa prinda un loc cat mai bun.

Au deschis ziua Desant, a doua trupa ce si-a castigat locul pe scena la OST Junior.

Au urmat australienii de la Mystery, o trupa foarte tanara ( membri cu varste intre 14-15 ani), entuziasti si plini de energie, chiar daca nici ei nu prea au avut la cine canta. Daca in locul lor s-ar fi aflat o trupa romaneasca, nu cred sa fi cantat cu atata entuziasm la asfaltul topit de caldura din fata lor.

 Holyhell pe scena au sunat bine pe parte instrumentala, mai ales ca au nume ca Joe Stump (Shred Lord) . Vocea Mariei Breon nu a sunat deloc asa cum o stiam eu, chiar enervand pe alocuri.

In pauza de change over s-a umplut  cimentul incins. Erau fanii Trooper, si erau destul de multi. Stim cu totii cat de iubita este aceasta formatie. Trooper au facut show, mai multe intr-un viitor articol.

“Marii” zilei a 2-a erau tot mai aproape.

Intai au fost Europe, care le-au inchis gura rautaciosilor care nu mai credeau in aceasta formatie.  Am vazut pe scena o trupa in forma, proaspata, ce ar fi meritat sa fie headliner, alaturi de Manowar si Motorhead. Despre suedezi veti citi si vedea poze intr-un articol mai pe larg.

Despre Manowar nu pot sa spun nimic la modul obiectiv. Sunt o legenda iar acesta a fost festivalul lor. Asta cu festivalul lor, o spun la modul obiectiv, organizatorii asigurandu-se de acest feeling de Manowar Fest.  Mai pe larg intr-un articol dedicat numai lor.


Festivalul OST FEST a avut loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si a fost un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu Cavalleria Events! Editia 2012 a OST FEST a fost cea de-a treia, primele doua avand loc in 2010 si 2011 la Busteni respectiv Rasnov!

About Cristian Mitroi

2 comments

  1. De fapt au intre 14 si 15 ani cei de la Mystery (mi-au placut tricourile cu “Thunder from Down Under
    - born & bred in Australia” si canguru’ cu manusi de box :) ). Si au fost in public (Fire Circle) in ziua
    3, au impartit un fel de cartonase? stickere? cu trupa, s-au conversat si au facut poze cu oricine a
    vrut :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes