Sticky

OST Fest 2012: Ziua 3

A fost o zi memorabila pentru fanii rockului, in general. Fie ca au venit pentru Dimmu, Mötley, Europe sau Manowar, in ultima zi au avut toti parte de cel mai bun recital, marca Motorhead. Nici Megadeth nu a fost mai prejos.

Doua trupe care au mai fost si vor mai veni in Romania.

Seara a fost deschisa de juniorii de la Reborn urmati de Metrock, care au rezistat caldurii si si-au facut treaba bine. Totusi, meritau un public mai numeros.

Lake of Tears si W.A.S.P. , doua nume diferite prin gen, care au aratat ca mai au multe de spus pe scena muzicala. Mi-a placut si faptul ca au avut fani, caldura nefiind un obstacol.

Megadeth. Debut cu probleme de sonorizare. Amplify-urile puse frontal stanga-dreapta standului de tobe cred ca au avut partea lor de vina. Prima parte a concertului, vocea lui Mustaine a fost acoperita. Frontal, de la Fire parca s-ar fi auzit mai bine. Au fost totusi momente cand parea ca lucrurile vor reveni la normal. Una peste alta, Megadeth au scos camasa pe undeva si au reusit per total un show bun.

Si ce trupa a urmat, ce Lemmy, ce riff-uri. Pfff  Poate singurul off este acela ca a fost scurt, daaaar intens :)

Mai pe larg si poze in articole viitoare.

Festivalul OST FEST a avut loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si a fost un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu Cavalleria Events! Editia 2012 a OST FEST a fost cea de-a treia, primele doua avand loc in 2010 si 2011 la Busteni respectiv Rasnov!

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes