Sticky

OST Fest: Manowar

Concert in forta si energic, la sfarsitul caruia aveam impresia de Manowar Fest, ci nu de OST Fest. Organizatorii au avut grija sa ne imaginam Manowar in varful piramidei line-up-ului festivalului : promovare, “lansare” album nou – The Lord Of Steel (care lansare?), artificii etc.

“What band did you came to see?” Joey DeMaio

Multi i-au mai vazut si li s-a parut prea familiar show-ul, poate chiar identic cu cel de acum 3 ani.  Acum nu stiu ce ati fi vrut sa vedeti in plus. Poate piese de pe noul album care am auzit ca nu ar fi prea stralucit? Eu unul, vazandu-i prima data, am vrut piesele mele de suflet: “Sons of Odin” si “Warriors of the World United”. Le-am primit si sunt foarte multumit.

Am avut si discursul lui Joey, 2 fete romance pe scena, un rocker din public ce a urcat pe scena si ne-a aratat ca romanii sunt un popor de chitaristi (nu tocmai buni), cantand alaturi de Manowar si apoi plecand de pe scena cu chitara lui Karl Logan.

A urmat un discurs in limba romana (ajutat de casca in care i se sufla), ca de la razboinici pentru razboinici, discurs din care nu au lipsit Traian si Decebal.

Eric Adams si-a aratat calitatile vocale de opera, interpretand “Nessun Dorma”, din opera Turandot a lui Puccini.

Bis-ul s-a incheiat cu “The Crown and the Ring”, urmat imediat de un foc de artificii ca pentru sarbatoare, luminand calea “razboinicilor” spre casele lor.

Legenda Manowar este cladita de fani, niste fani heavy-metal rasplatiti cu noul album in format digital. Cat timp ei exista, legenda va continua.

So, what band did you came to see?

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes