Sticky

Premiera “Joc de noroc” – noul album Desant

Trupa timişoreană Desant va prezenta, în premieră, piesele de pe albumul de debut, „Joc de noroc”, pe 21 septembrie la Arenele Romane, în deschiderea Kempes și Rezident Ex.

Alin Achim, basistul formaţiei, a spus:  «„Joc de Noroc” conţine 10 piese şi este primul nostru material discografic, ceea ce înseamnă pentru noi primul pas pe scena rock românească. Este un album destul de echilibrat compoziţional, pe care veţi găsi de la piese power până la balade. Vom cânta majoritatea melodiilor în premieră, pe 21 septembrie, aşa că vă aşteptăm alături de noi la Arenele Romane.»

Desant a dat publicităţii coperta albumului „Joc de noroc,” iar Alin Achim a explicat semnificaţia vizualului: „În prim plan se află mascota formaţiei, care se va metamorfoza de la un album la altul, în funcţie de tema acestuia. Pentru “Joc de Noroc” , personajul întruchipează spiritul jocului. El deţine controlul asupra minţilor, vieţilor, destinelor şi, implicit a norocului.

Artwork Album Desant

Albumul va fi lansat în format fizic şi digital şi va fi disponibil pe www.desantrock.ro

Desant înseamnă: Alin Achim (bas), Mihai Dobrescu (tobe), Tibi Săulescu (chitară), Vlad Toma (clape) şi Alex Anca (voce).

Mai multe detalii despre concertul Kempes și Rezident EX, eveniment unde vor fi prezentate melodiile de pe noul album Desant, cat si modalitati de achiziționare a biletelor, găsiți aici.

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes