Sticky

Avem super trupă rock: Rezident EX

Vocea de aur a rockului românesc, Kempes, susținut de instrumentiști de valoare – împreună au arătat că se poate și la noi. Prin urmare, rockul românesc are de acum o trupă cu mult peste ce ne-a obișnuit în ultimii ani.

Se anunța o vreme cu ploi peste Arenele Romane. Și totuși, până și ploaia s-a oprit pentru a face loc unui concert excepțional. Arena s-a umplut de rockeri, tribunele mai puțin… dar acei 1000 cat au fost, au contat. Fanilor li s-a făcut încălzirea de timișorenii de la Desant, apoi 2 norocoși au intrat în posesia unor chitări cu autografele celor de la Rezident EX. Fanii s-au distrat, au cântat alături de trupă și nu s-au lăsat până nu au obținut bis-urile dorite. Până și cei mici de 10-12 ani știau cine e Kempes și, culmea, știau și versurile melodiilor. Standul de merchandising a fost plin de tricouri Rezident EX, asta la început, pentru că s-au dat ca pâinea caldă.

Și mai îmbucurător este faptul că Ovidiu Ioncu Kempes s-a declarat foarte mulțumit  de acest concert, deci îi vom mai vedea și pe la alte concerte. Iar voi, rockeri români, să fiți alături de ei, să cântați alături de ei, pentru că o astfel de trupă trebuie susținută.

Kempes ne-a arătat că nu degeaba i se spune prin presă Vocea de aur a rockului românesc. La ce instrumentiști a avut în spate – Tavi Iepan (chitară, ex. Cargo, Progresiv TM, Autostop, Metamorf), Christian Podratzky (bass, ex. Pro Musica, Impact), Florin Cvasa (tobe, ex. Neurotica), Adrian Popescu (chitară, ex. Cargo, Metamorf) și Matthias Lange (chitară, ex. Sinner și Metalium) – aș spune că numai unul ca el putea să le facă față.

Nu putea lipsi un solo-spectacol marca Matthias Lange, care ne-a arătat cum se cântă la chitară cu bățul de tobă. Lui Matthias i-am auzit și calitățile vocale la piesa Brigadierii.

Ar mai fi multe de spus despre cei 6, însă vor mai fi și ocazii. Până atunci, în cartea istoriei rockului românesc a mai apărut o pagină, una importantă.

About Cristian Mitroi

3 comments

  1. Kempes s-a întors. :) Şi nu oricum. Avem super trupă rock: Rezident EX http://t.co/71SyViTA via @rocksoundsro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes