Sticky

Beverly McClellan deschide concertul Steve Vai

Beverly McClellan a fost aleasa lui Steve Vai pentru a-l insoti in turneul sau. Alegerea este justificata prin faptul ca artistul a fost pur si simplu fermecat de Beverly si vocea ei.

Artista finalista a emisiunii americane The Voice  este la al 5-lea album din cariera, “Fear Nothing” . Albumul a fost inregistrat la studioul House of Blues din Los Angeles alaturi de producatorul David Z., (colaborari cu Prince, Billy Idol) si este considerat unul dintre cele mai bune albume  blues rock al anului trecut.

Beverly va canta in deschiderea concertelor Steve Vai din Europa,pe 1 noiembrie avand si noi ocazia sa o vedem la Sala Palatului.

Steve Vai va concerta pe data de 1 noiembrie 2012 la Sala Palatului, Bucuresti.

Concertul face parte din turneul The Story of Light si promoveaza cel mai recent material discografic al artistului.

Biletele sunt disponibile in mai multe categorii, in functie de amplasarea locurilor, dupa cum urmeaza: 90, 125, 165, 210, 265 lei si pot fi achizitionate de pe site-ul www.Myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si la Sala Palatului.

Evenimentul este organizat de Emagic.

Sursa foto: nbc.com

About Cristian Mitroi

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes