Sticky

Albumul TROOPER I va fi cântat integral la concertul aniversar din 2 noiembrie

TROOPER a anunţat că va cânta toate piesele de pe albumul “TROOPER I” în cadrul concertului din 2 noiembrie, care marchează 10 ani de la lansarea îndrăgitului material.

 

Pregătim o seară rock’n’roll pe cinste, cu toate piesele de pe TROOPER I, dar şi cu o adevărată incursiune prin toate celelalte materiale ale noastre. Vom fi pe scenă peste 2 ore,” promite Coiotul.

 

Daca atmosfera va fi cea pe care noi ne-o imaginăm şi pe care doar prietenii noştrii ştiu să o creeze, ne va fi tare greu să plecăm de pe scenă, aşa că există «pericolul» să cântăm chiar mai mult. Depinde doar de voi, cei care veţi fi acolo.” completează Balaurul (chitară).

 

Albumul TROOPER I reeditat va fi disponibil în cadrul concertului aniversar ce va marca şi startul turneului naţional “Tari ca munţii”. CD-ul apare în format digi-pack, tocmai pentru a oferi fanilor o formă de prezentare actualizată. Pe lângă cele 10 piese, pe material se va găsi şi un documentar în care este prezentată povestea TROOPER I. Materialul se va găsi  şi la celelalte concerte din cadrul turneului.

 

În deschiderea concertului din Bucureşti va cânta trupa WILDER, începând cu ora 21.00, iar TROOPER va urca pe scenă de la 21.50.

 

 

Întregul concert care va avea loc în Chaos Club va fi structurat în jurul sintagmei simbol “Tari ca munţii”. Biletele sunt deja în vânzare, la preţul de 20 lei. Acestea sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe Biletoo.ro.

 

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes