Sticky

SHADOWSIDE vor canta in deschiderea concertului Helloween si Gamma Ray de la Bucuresti

Turneul “Hellish Rock Part II” ce va incepe din martie, va trece si pe la Bucuresti. Gamma Ray si Helloween vor canta la Arenele Romane pe 16 martie.

Cele doua trupe germane vor avea in deschidere  formatia braziliana SHADOWSIDE.

Shadowside

Pentru concertul organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan) s-au pus in vanzare un numar de 1500 de bilete dupa cum urmeaza:
Primele 350 de bilete au valoarea de 87 lei iar urmatoarele 97 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei. Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro).

De precizat ca din totalul de 350 de bilete la pretul promotional de 87 lei ai mai ramas  25 de bucati, asa ca grabiti-va!

About Cristian Mitroi

One comment

  1. RT @CristiMitroi: SHADOWSIDE vor canta in deschiderea concertului Helloween si Gamma Ray de la Bucuresti http://t.co/9ibjrZLr via @rocksoundsro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes