Sticky

Straight Out Of Hell a fost lansat

Albumul celor de la Helloween a fost lansat. Albumul  Straight Out Of Hell a fost produs in colaborare cu  Charlie Bauerfeind, cunoscut pentru ajutorul dat unor formatii precum Angra, Blind Guardian, Primal Fear, Rage, HammerFall sau Saxon.

Eu unul l-am ascultat si va spun ca nu m-as supara daca l-ar canta integral pe 16 martie la Arenele Romane. La cum suna toate piesele, nu ar fi nici un moment de respiro, exceptand Hold Me In Your Arms, unde ar merge de un dans cu rockerita de langa tine.

Videoclipul piesei Nabataea, prima piesa de pe album, poate fi vizionat aici.

Auditie placuta!

Biletele la concertul Helloween si Gamma Ray de la Arenele Romane, organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan) costa 97 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro).

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes