Sticky

Meet & greet cu Helloween si Gamma Ray

Maximum Rock Magazin si Promusic Events va ofera posibilitatea sa ajungeti sa stati de vorba cu artistii vostri preferati!

Toti cei care achizitioneaza bilete pentru concertul Helloween si Gamma Ray (16.03.2013) pana pe data de 12 martie 2013, intra automat in extragerea pentru 5 pass-uri speciale Helloween si 5 pass-uri speciale Gamma Ray. Aceste pass-uri le ofera posesorilor posibilitatea sa participe la o sedinta intima de meet&greet cu cele doua trupe.

Pe data de 12.03.2013 se vor extrage seriile de bilete si cativa fani vor fi fericiti pentru ca isi vor intalni idolii. Nu ratati o intalnire memorabila cu membrii formatiilor Helloween si Gamma Ray!

Concertul HELLOWEEN si GAMMA RAY de pe data de 16 martie 2013 (sambata) de la Arenele Romane face parte  din turneul numit “Hellish Rock Part II“ si este organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Biletele se achizitioneaza prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe Eventim).

Preturile biletelor sunt:

87 lei (pret promotional): primele 350 de bilete Sold Out!
97 lei: (pret normal): urmatoarele bilete pana la data de 15 martie 2013
110 lei: bilet achizitionat in ziua concertului.

 

About Cristian Mitroi

One comment

  1. Meet & greet cu Helloween si Gamma Ray http://t.co/dPEIjMMuHm via @rocksoundsro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes