Sticky

Un nou tobosar pentru Monarchy


Dupa multe cautari, bucurestenii de la  Monarchy au gasit tobarul. Trupa este din nou completa iar noul membru este Costi Ignat, care a activat intre 1998 – 2012 in Bolthard si Teuton.

Alaturi de Bolthard, Costi a inregistrat un EP, bucurandu-se de o bogata activitate concertistica, atat in Romania cat si peste hotare. Formatia a impartit scena cu nume importante ca Blind Guardian, Sabaton, Rotting Christ, Drone sau Cadaveria .

Despre noua sa trupa, Costi Ignat a spus :

“Dupa ce Bolthard a intrat in “hiatus” am inceput sa urmaresc mai mult scena romaneasca si am fost atras stilistic de Monarchy. Avand ocazia pe parcursul timpului sa impartim scena in 2-3 concerte, a fost un pas firesc si o onoare de a raspunde invitatiei de a participa la o auditie. Nu stiu cat de convingator am fost la acea auditie (eram destul de emotionat), dar stiu ca vreau sa pun suflet pt ceea ce inseamna trupa Monarchy, muzica Monarchy si nu in ultimul rand fanii Monarchy. Rock-on!”

Monarchy sunt pusi pe treaba pentru un nou album, dupa ce anul trecut au lansat Feeding the Beast. Ca urmare a castigarii concursului organizat de revista Legacy, nemtii asigura trupei un contract semnat cu o casa de discuri din Germania, toata productia din spatele unui asemenea material, precum si promovarea acestuia.

Intre timp, pe langa munca de studio, Monarchy va canta la Zodiar Rock Fest pe 5 aprilie. La Galati, Monarchy vor fi insotiti de Soul Rage (ex Silver Bullet) si de trupa Neutron.

 

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes