Sticky

Spotul de prezentare al festivalului Gigantour, lansat cu putin inainte de concertul Megadeth de la Arenele Romane

Cu putin timp inainte ca Megadeth sa soseasca in Romania pentru concertul din 22 mai de la Arenele Romane din Bucuresti, a fost lansat spotul de prezentare al festivalului Gigantour, organizat de catre Dave Mustaine, solistul trupei!

Gigantour, festivalul creat de Dave Mustaine in 2005, anunta pentru editia din 2013 un line-up incredibil. Pe langa headliner-ul Megadeth, pe scena vor mai performa: Black Label Society, Device, Hellyeah, Newsted si Death Division, toate trupele fiind alese personal de solistul Dave Mustaine. Gigantour va incepe in luna iulie si va trece prin orase din Canada si Statele Unite.

Spotul de prezentare poate fi vizionat aici:

Cei ce doresc sa-l vada pe Dave Mustaine alaturi de Dave Ellefson (bass), Shawn Drover (tobe) si Chris Broderick (chitara), pe scena de la Arenele Romane pe data de 22 mai 2013, trebuie sa stie ca biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro si IaBilet.ro.

Concertul MEGADETH va avea loc pe 22 Mai 2013 la Arenele Romane din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events!

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes