Sticky

Trooper deschide concertul Megadeth de la Bucuresti

Trooper au impartit scena cu nume mari ale rockului mondial iar acum se pregatesc sa deschida  concertul celor de la Megadeth, pe 22 mai 2013 la Arenele Romane din Bucuresti!

 

Niciodata nu am stiut cum sa exprim bucuria de a urca pe scena cu o trupa de asemenea calibru. Sunt fara cuvinte. Megadeth au scris pagini intregi de istorie. Nu cred ca exista un ascultator de muzica rock ce poate spune ca nu stie cine este Dave Mustaine. Este un sentiment coplesitor sa constientizez ca vom urca pe aceeasi scena cu Megadeth! Sper sa ne ridicam la inaltimea acestui eveniment si sa ii bucuram pe oamenii care se vor afla in fata scenei! Stiu ca managementul Megadeth a avut un cuvant greu de spus in alegerea noastra, asa ca: multumim Megadeth si multumim Project Events! Stay Trooper!” a declarat solistul trupei, Alin Dinca.

Trooper

Alin Dinca “Coiotu” (voce), Aurelian Dinca “Balaurul” (chitara/clape/voce), Radulescu Ionut “Oscar” (bass/voce), Covalciuc Ionut “John” (tobe/voce) si Laurentiu Popa “Popa” (chitara/voce) formeaza din 1995 cea mai iubita formatie de heavy metal de la noi din tara. Au cantat pe aceeasi scena cu trupe ca Iron Maiden, Manowar, Scorpions, Prodigy, Judas Priest, Whitesnake, WASP, Europe, Sepultura, Rasmus, Dog Eat Dog, Nazareth, Royal Hunt… etc. Au castigat numeroase premii, printre care amintim: „Cea mai buna trupa tanara”, „Chitaristul anului”, „Cel mai bun disc al anului”, „Basistul anului”, “Grupul anului”, “Cel mai bun solist vocal”, „Cea mai buna formatie rock”, „Cel mai bun album”, „Cea mai buna lansare”, „Cel mai bun concert aniversar”, etc…

 

In 2013 Megadeth revine la Bucuresti pentru un concert pe scena Arenelor Romane din Bucuresti pe 22 mai. Cei ce doresc sa-i vada pe Megadeth si pe Trooper pe 22 mai, trebuie sa stie ca biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro si IaBilet.ro.

 

Concertul MEGADETH va avea loc pe 22 Mai 2013 la Arenele Romane din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events!

Sursa: Comunicat Project Events.

 

About Cristian Mitroi

One comment

  1. groaznic. cea mai proasta trupa romaneasca ever. nu aveau frate alta? bine ca stiu sa vin mai tarziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes