Sticky

Monarchy powered by Affliction – concert în club Fabrica

După ce au câștigat concursul Fresh Blood organizat de revista LEGACY, cei de la Monarchy au început să lucreze la un nou album care va fi produs în totalitate în Germania. Dar au decis să revină în fața fanilor în data de 8 iunie, în club Fabrica, pentru a marca începutul unei frumoase colaborări cu brand-ul american Affliction.

Intrarea va fi liberă și veți putea atât să ascultați piesele de pe “Feeding the Beast”, cât și să vă familiarizați cu produsele vestimentare Affliction, totul într-o seară de energy rock, organizată de Mighty Owl Productions. Vor fi și alte surprize, inclusiv concursuri cu premii.

Dragoș Crețu (solist Monarchy):

“Suntem bucuroși și onorați de colaborarea cu Affliction, eram de mult timp fani ai hainelor produse de ei, iar filosofia de viață a brandului american se potrivește perfect cu filosofia Monarchy. În același timp, după perioada asta destul de lungă de compus în studio, ne e dor de scenă, așa că ne vedem în Fabrica!!!”

Intregul comunicat de presa il gasiti aici.

About Andreea Laciu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes