Sticky

Formaţia Monarchy are un nou clăpar

O nouă schimbare a avut loc în componenţa trupei Monarcy, noul membru fiind Emanuel Burcea (Manu) – clape.  Cu toate că sunt ȋn plin proces de compunere a celui de-al doilea album de studio ȋn urma cȃştigării concursului Fresh Blood Band, muzicienii nu au ezitat să facă schimbările necesare pentru a putea duce la bun sfȃrşit proiectul.

Emanuel s-a îndrăgostit de pian încă de la vârsta de 3 ani şi a colaborat de-a lungul timpului cu mai multe formații și artiști independenți, cea mai importantă realizare fiind însă proiectul său “Alpha Helix”. El este și un compozitor profesionist, aducând cu el un suflu proaspăt în trupă.

Puteţi face cunoştinţă cu Manu pe 8 iunie ȋn clubul Fabrica, în cadrul evenimentului Live Fast Rock Hard Party, ce marchează ȋnceputul colaborării dintre Monarchy şi brandul american de vestimentaţie şi accesorii Affliction.

Preferat de starurile rock Ozzy Osbourne, Slash, Alice Cooper, Affliction este simbolul celor care au curajul să experimenteze, să apese până la capăt pedala de accelerație în acțiunile lor și să părăsească mulțimea pentru a-și depăși limitele și pentru a trăi așa cum vor. Affliction a făcut istorie în SUA și nu numai, având magazine deschise și în Tokyo, Shanghai, Hong Kong, Johannesburg, Kiev, Moscova, etc.

În Club Fabrica, pe 8 iunie,  începând cu ora 20 :00, Monarchy vă aşteaptă  împreună cu invitații lor de la Soul Rage!

Evenimentul este prezentat de Mighty Owl Productions.

About Andreea Laciu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes