Sticky

Câștigătorii concursului Alternosfera

A venit vremea să cunoaștem cine sunt câștigătorii concursului Alternosfera și, pe cale de consecință, cine sunt cele două persoane care vor adăuga colecției lor muzicale câte un album “Epizodia”.

Dintre cele 29 de înscrieri la concurs doar 20 au fost validate, acestea fiind și cele care au intrat în tragerea la sorți pentru cele două albume.

random.org și-a făcut datoria și a decis ca albumele să ajungă la Stan Diana Andreea și Ghelesel Marta.

Le rugăm pe cele două câștigătoare să ne contacteze pentru a vedea cum facem ca albumele să ajungă în posesia lor, iar pe voi, cei care de data aceasta ați fost ocoliți de noroc, vă așteptăm la viitoarele concursuri.

Rock on!

 

alternosfera

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes