Sticky

Biletele pentru concertele Orphaned Land au fost puse în vânzare!

ORPHANED LAND va porni într-un turneu european ce va ajunge și în România, pe data de 15 octombrie la The Silver Church Club din București și pe 17 octombrie la Flying Circus Pub din Cluj-Napoca.

Orphaned Land va prezenta în România noul material discografic intitulat “All Is One”, ce a fost lansat pe data de 21 iunie 2013.

Alături de Orphaned Land vor urca pe scenă și formațiile Bilocate (Israel), Klone (Franta) și The Mars Chronicle (Franta).

Evenimentul este organizat de Promusic Events și Maximum Rock Magazin (Producător Nelu Brîndușan).

Pentru București biletele sunt limitate la 450 bucăți și se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas și online pe www.eventim.ro), la următoarele prețuri:

55 lei – primele 100 de bucăți
68 lei – următoarele bilete achiziționate până la data de 14 octombrie 2013
75 lei – biletele achiziționate în ziua concertului

Pentru Cluj-Napoca biletele sunt limitate la 200 de bucăți. Acestea se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas și online pe www.eventim.ro), la următoarele prețuri:

35 lei – primele 100 de bucăți
45 lei – următoarele bilete achiziționate până la data de 16 octombrie 2013
50 lei – biletele achiziționate în ziua concertului

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes