Sticky

Celelalte Cuvinte, “Trup și suflet” la cinematograful Patria

Concertul acustic Celelalte Cuvinte „Trup si suflet” va avea loc la Cinema Patria din Bucuresti, in data de 18 octombrie 2013.

Bilete cumparate pentru concertul anuntat initial la Sala Palatului raman valabile pentru noile coordonate ale evenimentului.

De asemenea, preturile biletelor raman neschimbate, iar schema locurilor pastreaza asezarea initiala. Cei care doresc sa isi recupereze banii pe bilete, o pot face incepand cu data de 6 septembrie, apeland la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate tichetele, timp de 28 de zile lucratoare.

Biletele raman in continuare in vanzare, cu pretul nemodificat, prin Reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Celelalte Cuvinte si organizatorii regreta necesitatea mutarii evenimentului, aceasta decizie fiind luata in urma aparitiei unor cheltuieli neprevazute legate de locatia initiala. Trupa este convinsa ca noul spatiu satisface toate exigentele, Cinema Patria avand o acustica deosebita.

Concertului acustic „Trup si suflet” prezinta Celelalte Cuvinte intr-o maniera aparte. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor si al altor instrumente de percutie este intregit de cel al pianului si de vocea solistului Calin Pop. Ineditul abordarii se face simtit nu doar in plan muzical. In note de sobrietate si eleganta, conceptul intregului spectacol este unul nou.

Trupa invita fanii si iubitorii muzicii rock la un concert unic: Celelalte Cuvinte – „Trup si Suflet” – un spectacol dedicat maretiei muzicii.

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes