Sticky

Programul Metal Under Moonlight XXXIII

Maine, 14 septembrie, are loc cea de-a 33-a editie Metal Under Moonlight!

Pe scena vor urca GALADRIEL (dark black metal/Slovacia), TIARRA (gothic metal/Bucuresti),BETWEEN COLORS (symphonic melodic metal/Bucuresti) si SCARLET MOON (symphonic metal/Bucuresti).

Programul concertului va fi urmatorul:

20.00: acces public

20.30 – 21.00 Scarlet Moon

21.15 – 21.50 Between Colors

22.10 – 23.00 Tiarra

23.15 – ….  Galadriel

 

Iata 5 motive sa te bucuri de concertul de sambata:

 

1. Galadriel va canta pentru prima data la Bucuresti;

 

2. Tiarra va sustine primul concert dupa mai bine de un an, concert care va include si doua piese in premiera absoluta;

 

3. Between Colors vine cu un show inedit si cu o formula radical schimbata;

 

4. Scarlet Moon se afla la al doilea concert din cariera, dupa explozivul debut de luna trecuta, cand a cantat in fata a 200 de spectatori;

 

5. la sfarsitul concertului vom organiza si o tombola, cu premii constand in bilete la Romanian Thrash Metal Fest si Psychosounds Christmas Fest, la concertele The Hourglass si Syn Ze Sase Tri, tricouri Tiarra si CDuri Bestial Records!

 

Concertul Galadriel, Tiarra, Between Colors si Scarlet Moon va avea loc sambata 14 septembrie, in Club Ageless (Calea Serban Voda Nr. 213, sector 4, Bucuresti). Ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului), pret bilet: 25 lei (biletele se vor vinde numai la intrarea in club, in seara concertului).

 

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, tricouri, accesorii).

 

Atentie! Numar limitat de locuri pe scaune, recomandam sosirea din timp! La acest concert majoritatea scaunelor si meselor vor fi scoase, pentru a permite un acces usor catre toate zonele clubului.

Concertul de sambata este unul in spiritul undergroundului, fara jetoane, fara preturi diferentiate la bilete si fara interdictii aberante.

Sursa: comunicat oficial.

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes