Sticky

Apotheoses – pe scena dupa aproape un an

A mai ramas putin pana la a 34-a editie Metal Under Moonlight. Sambata 5 octombrie 2013, incepand cu ora 20.00, sunteti invitati in Club Ageless (Bucuresti) la un concert cu totul si cu totul aparte – patru formatii, patru vocei feminine, o seara de symphonic, melodic, gothic, heavy si power!

 

Apotheoses, a doua din cele patru formatii care vor urca pe scena, va sustine in 5 octombrie primul ei concert dupa o pauza de aproape un an!

“Dupa o indelungata pauza ne bucuram sa revenim pe scena bucuresteana. Ne vom revedea intr-o formula noua: pe langa Raluca (la clape), Gomez (tobe) si Cristi (chitara), Vali Cristocea vine in postura de nou basist, iar Tiberiu Moraru revine la chitara. Dupa aproape un an de cautari  vrem sa pastram noua voce ca pe o surpriza. Va asteptam in numar cat mai mare sa petrecem o noua seara Metal Under Moonlight!” (Raluca, membru fondator Apotheoses).

Concertul Inbound, Apotheoses, Stonelight si The Hourglass va avea loc sambata 5 octombrie, in Club Ageless (Calea Serban Voda Nr. 213, sector 4, Bucuresti). Ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului), pret bilet: 20 lei (biletele se vor vinde numai la intrarea in club, in seara concertului).

Concertul face parte din seria Metal Under Moonlight, care va include si concertul de sambata 16 noiembrie 2013, cu Syn Ze Sase Tri (bloodstained black metal/Timisoara), Neokhrome (cosmic black metal/Ungaria) si Kamen (thrash metal), tot in Club Ageless.

 

Detalii despre cele 4 formatii:

THE HOURGLASS (symphonic gothic metal/Cluj-Napoca)

https://www.facebook.com/TheHourglassRomania

http://www.youtube.com/user/alma20vomastek

 

STONELIGHT (melodic heavy metal/Bucuresti)

https://www.facebook.com/StoneLightBand

http://www.youtube.com/watch?v=mu02G_VErjY

 

APOTHEOSES (symphonic power metal/Bucuresti)

https://www.facebook.com/ApotheosesRO/info

http://www.youtube.com/user/ApotheosisRO

 

INBOUND (heavy rock metal/Bucuresti)

https://www.facebook.com/pages/Inbound/446629458765803

http://www.youtube.com/watch?v=61ne9J5A-AU

 

Paginile oficiale ale evenimentului:

 

https://www.facebook.com/events/497933316963509

http://www.letsrock.ro/mum

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes