Sticky

“Trup și suflet” din Celelalte Cuvinte

Călin Pop și Celelalte Cuvinte au oferit publicului trei variante acustice ale unor piese deja cunoscute, ca pentru a ne stârni și mai tare pofta de a-i asculta pe 18 octombrie la cinematograful Patria.

Ne-am gândit că poate vă doriți să le ascultați și voi și sperăm să vă convingă să veniți și să fiți “Trup și suflet” alături de, probabil, cea mai bună trupă românească.

Concertul acustic Celelalte Cuvinte „Trup si suflet” va avea loc la Cinema Patria din Bucuresti, in data de 18 octombrie 2013.

Bilete cumparate pentru concertul anuntat initial la Sala Palatului raman valabile pentru noile coordonate ale evenimentului.

Concertului acustic „Trup si suflet” prezinta Celelalte Cuvinte intr-o maniera aparte. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor si al altor instrumente de percutie este intregit de cel al pianului si de vocea solistului Calin Pop. Ineditul abordarii se face simtit nu doar in plan muzical. In note de sobrietate si eleganta, conceptul intregului spectacol este unul nou.

Trupa invita fanii si iubitorii muzicii rock la un concert unic: Celelalte Cuvinte – „Trup si Suflet” – un spectacol dedicat maretiei muzicii.

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes