Sticky

“Trup și suflet” se apropie de sold-out: doar câteva sute de bilete rămase!

Concertul acustic pe care trupa Celelalte Cuvinte il va sustine in data de 18 octombrie, la Cinema Patria din Bucuresti se apropie de a fi sold out. La aproximativ trei saptamani pana la eveniment, mai sunt in vanzare putin peste 300 de bilete, care se pot achizitiona din Reteaua Eventim si online pe www.Eventim.ro

Evenimentul acustic Trup si suflet a avut avanpremiera la Filarmonica de Stat din Oradea, in fata unei sali pline. Intr-un concert de peste doua ore, trupa Celelalte Cuvinte a cantat atat piese de pe albumele recente, cat si melodiile vechi, care i-au consacrat, reorchestrate pentru varianta acustica.

De asemenea, va reamintim ca cei de la Celelalte Cuvinte au lansat, in premiera, trei piese in varianta acustica, impreuna cu Rock FM. Piesele sunt Scrisori iubite, Cina dragonului si Stem si le puteti deja asculta.

Solistul Celelalte Cuvinte, Calin Pop a declarat cu ocazia lansarii ca exista posibilitatea scoaterii unui intreg album cu piese in varianta acustica si ca evenimentul “Trup si suflet” va fi filmat pentru un viitor DVD. De asemenea, acesta a adaugat ca trupa se gandeste deja la un turneu in orasele mai mari ale Romaniei.

“Acest proiect exista de multa vreme in mintea mea. Eu am fost si am ramas un baladist in sufletul meu”, a declarat Calin Pop la Rock FM.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti se gasesc in Reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes