Sticky

Aura lansează…AURA!

O prezenta feminina fermecatoare si inedita a scenei rock din Romania, Aura a dovedit in nenumarate randuri ca si Alba ca zapada poate sa cante rock ! La prima vedere ai crede ca o fata blonda si miniona nu ar face fata unui concert rock, insa de fiecare data a uimit prin atmosfera nebuneasca creata, prin vocea puternica, atentia fata de public si de colegii de scena, prin daruire si transpunere emotionala, aducand publicul si fanii in finalul concertelor la extaz. Implicata in mai multe proiecte muzicale, Aura a deprins reale calitati de show-men!

In 2011, alaturi de trupa STEELBORN a cantat in deschiderea concertului BON JOVI, unde a intrat in atentia managerilor americani care au descris-o ca fiind “a real rock chick”, cu o voce combinata intre artista PINK si solista trupei HEART. Prezenta la cele mai importante festivaluri rock din Romania, Aura a starnit interesul publicului care are asteptari din ce in ce mai mari de la ea. Astfel, impreuna cu jumatatea sa, cel care i-a fost alaturi pe scena timp de 4 ani de zile, cel alaturi de care a compus cele mai indragite piese de catre public si fani, si de cel cu care s-a legat pe viata, Mihai Danciulescu, a prins curaj si pregateste cel mai de succes proiect rock din Romania cu voce feminina. Cel mai incapatanat si ambitios cuplu al rockului romanesc promit o lansare fulminanta demna de talentul lor a acestui nou proiect – AURA – si a primului album, printr-un concert de senzatie.

Alaturi de Aura – voce si Mihai – chitara, ii gasim pe Cristian Tibi – bass, Razvan Staicut – tobe si Manu Burcea – clape.

De asemenea, de ieri, 28 octombrie, chiar in ziua de nasterea a Aurei, a fost lansat public siteul official al trupei, www.auramusic.co. Odata cu publicarea siteului, AURA ofera publicului si fanilor o prima melodie de pe albumul ce urmeaza a fi lansat in primavara anului 2014 precum si informatii cu privire la acest nou proiect, la membrii formatiei, poze dar si stiri despre viitoarele sale concerte si evenimente. Nonconformista si intotdeauna cu rockul in inima, Aura isi doreste sa aduca muzica sa in fiecare casa din Romania si nu numai, precum si in sufletele fanilor.

 

Pentru mai multe informatii, ii puteti gasiti pe e-mail la contact@auramusic.co si pe facebook la adresa https://www.facebook.com/auramusic .
Persoana de contact: Mihai Danciulescu.

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes