Sticky

Celelalte Cuvinte aniversează 32 de ani la Hard Rock Cafe

Concertul aniversar prin care trupa Celelalte Cuvinte sarbatoreste 32 de ani de cariera va avea loc in data de 15 decembrie, de la ora 21.00, in celebrul club bucurestean Hard Rock Cafe.

Evenimentul – deja devenit o traditie – se va desfasura sub egida conceptului acustic Trup si Suflet, prezentat pentru prima oara in Bucuresti in luna octombrie, la Cinema Patria, in fata unei sali arhipline.

Astfel, in data de 15 decembrie, trupa oradeana va sustine un concert in doua reprize: prima va fi dedicata pieselor acustice, iar cea de-a doua va readuce Celelalte Cuvinte in forta, cu hiturile rock care i-au consacrat.

La Hard Rock Cafe se vor auzi „Scrisori iubite”, „Cina dragonului”, „Intre vise”, „Stem”, „Stele”, „Cel din rasarit”, „Despartire”, „Comoara”, „Daca vrei”, „Iarba prin par”, unele „rastalmacite” de cei patru muzicieni legendari in varianta acustica, altele in varianta originala.

Biletele pentru concertul aniversar Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pehttp://www.iabilet.ro si pe http://www.metalhead.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua evenimentului, la intrare.

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa si 70 de lei VIP cu loc la masa, in fata scenei. Numarul de bilete VIP este limitat la 80 de locuri.

Pentru a cumpara bilete online, putei accesa urmatorul link:

https://www.iabilet.ro/bilete-celelalte-cuvinte-aniverseaza-32-de-ani-la-hard-rock-cafe-din-bucuresti-579

 

Evenimentul este prezentat de Metalhead.ro si Gala.

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes