Sticky

Sunteți gata de “Presa de Rock Bun”?

În incinta Casei Presei Libere își face loc rock-ul. “House of Parties” este un salon elegant, care promovează petrecerile de toate tipurile. Pentru prima dată “House of Parties” se deschide pentru rock cu o petrecere-festival de două zile – Presa de Rock Bun.

Presa de Rock Bun va avea loc în perioada 29-30 noiembrie. Trupele confirmate până în acest moment sunt Alternosfera – Republica Moldova, Vița de Vie, Robin and the Backstabbers, Sarmalele Reci, PIMP și Mere – Arad. Organizatorii și-au propus să aducă pe aceeași scenă cele mai în vogă trupe ale momentului, trupe intrate în galeria clasicilor și newcomer-i care promit că vor schimba fața rock-ului autohton.

Astero si NOR se adauga si ele line up-ului anuntat de „Presa de Rock Bun”, ce se va desfasura in zilele de 29 si 30 noiembrie la House of Parties, in incinta Casei Presei Libere.

Biletele s-au pus în vânzare prin Rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro): http://www.eventim.ro/ro/bilete/presa-de-rock-bun-bucharest-press-house-ballroom-336693/event.html.

Până în data de 29 noiembrie prețul unui bilet pentru o zi este de 30 de lei, iar al unui abonament (acces în ambele zile) este de 50 de lei.

Pagina de Facebook a evenimentului este: https://www.facebook.com/events/415809041875707/.

 

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes