Sticky

Primul concert din 2014 de metal extrem – NEOKHROME

Sambata 4 ianuarie ne strangem in Ageless Club pentru o seara cu totul si cu totul aparte: formatia maghiara Neokhrome revine in Bucuresti la mai putin de doua luni de la primul (si singurul, pana in acest moment) concert din capitala!

Evenimentul este organizat de Bestial Records sub egida serilor Metal Under Moonlight (editia a XXXVI-a)!

Concertul se doreste a fi un cadou din partea organizatorilor, INTRAREA la acest eveniment fiind LIBERA pentru toata lumea!
NEOKHROME (cosmic black metal/Ungaria)

https://www.facebook.com/neokhrome

www.neokhrome.hu
CLUB AGELESS (Calea Serban Voda Nr. 213, sector 4, Bucuresti; Club Ageless este fostul Tehnic Club si se afla langa Policlinica nr. 3).
Sambata 4 ianuarie 2014, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: tramvai 1 si 19 si autobuz 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statiile Tineretului si Eroii Revolutiei).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, DVDuri, tricouri).

Paginile oficiale ale evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1446885928864738

http://www.letsrock.ro/mum

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes