Sticky

Lansare album SUB STELE

Noul album Bucovina celebreaza 13 ani de activitate. Lansarea albumului Sub Stele va avea loc joi, 6 februarie in Silver Church.

Deschiderea apartine celor de la Abigail, o trupa cu traditie in scena metal romaneasca.

 

Biletele sunt 30 lei. Primii 150 veniti primesc carduri de download gratuit pentru album, stickere sau postere, la alegere.

Si pentru ca totul sa se desfasoare ca la carte:

Pentru ca ne dorim ca lansarea albumului Sub Stele din Silver Church sa fie un eveniment organizat cat mai bine cu putinta, suntem bucurosi si mandri sa anuntam parteneriatul oficial dintre trupa Bucovina si Blackhawk Security, firma care va asigura securitatea si door-managementul pentru seara de 6 februarie.

Un nume care nu are nevoie de introducere, Blackhawk Security reprezinta etalonul in materie de securitate la evenimentele metal, asa ca alegerea noastra a fost una fireasca.

Va reamintim ca accesul publicului in Silver Church este permis incepend cu orele 19:30, concertul incepand la orele 20:30.

Event fb | Pagina oficiala Bucovina | Pagina oficiala Abigail

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes