Sticky

AURA lanseaza albumul „The Rock Chick” pe 20 martie la Silver Church

AURA, cel mai de succes proiect rock cu voce feminina din Romania, lanseaza albumul „The Rock Chick”, in cadrul unui show live exploziv, programat pe 20 martie la Silver Church. Intrarea va fi libera.

 

 

Concertul va marca concretizarea discografica a unui destin marcat de iubirea nestavilita pentru libertate, individualitate si nonconformism. Toate acestea vor fi aduse la suprafata din adancurile sufletului si daruite spectatorilor de vocea calda si patrunzatoare a AUREI, a real rock chick – cu un timbru unic, ce aminteste de influxiunile lui PINK si cutezanta vocala a  solistei din trupa Heart.

 

Frumoasa Aura, suprenumita si Alba ca Zapada scenei rock, spune: “va fi un eveniment spectaculos, un show absolut, in care rutina nu are ce sa caute! Pregatim o succesiune de momente si tablouri, intregite de tinute si efecte corespunzatoare, care vor spune, piesa cu piesa o poveste despre dragoste,  curaj, identitate si triumf”.

 

Cele 10 melodii de pe primul album AURA sunt deja cunoscute publicului si pot fi ascultate in continuare pe www.auramusic.co. Prima piesa care a beneficiat de un videoclip este „Serif stelar”. Clipul a fost filmat toamna trecuta, si a beneficiat de o productie impresionanta ce a necesitat aparate de filmat si drone zburatoare de ultima generatie.


In prezent AURA inseamna:

Aura – voce

Mihai – chitara

Cristian Tibi – bass

Razvan Staicut – tobe

 

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes