Sticky

Rezident Ex vor cânta la Maximum Rock Awards!

Pe data de 26 februarie 2014, in Club Colectiv, Maximum Rock celebreaza un eveniment important pentru scena autohtona de rock si metal.

Este vorba despre ceremonia de premiere a formatiilor castigatoare la cea mai recenta editie a “Maximum Rock Awards 2013″.

In cadrul evenimentului, vor urca pe scena trei trupe importante pentru fenomenul rock/metal local si emblematice pentru “polaritatile” acestuia.

Este vorba despre APA SAMBETII – castigatoare a trofeului “Best Metal Newcomer” si reprezentativa pentru ambitia si performantele noii generatii, urmata de REZIDENT EX, o formatie de mare forta, cu o vasta experienta, singura castigatoare a doua trofee – “Best Romanian Rock Band” si “Best Romanian Rock Album”2013.

REZIDENT EX vor sustine un recital impreuna cu invitatii lor speciali, un moment unic care nu trebuie ratat avand in vedere ca bandul pregateste in perioada urmatoare prezentarea noului solist vocal.

Invitati la eveniment sunt si cei de CHANGING SKINS care vor dezvalui cateva piese de pe mult asteptatul material discografic, care va aparea in cursul lui 2014.

La “Maximum Rock Awards 2013″, fanii vor avea ocazia sa participe la meet and greet-uri cu trupele prezente la eveniment, dar si sa-si achizitioneze CD-uri, tricouri si alte accesorii rock de la un stand specializat.

Biletele costa 25 de lei si vor fi disponibile doar in ziua event-ului, la locatie.

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes