Sticky

Ovidiu Lipan TANDARICA se alatura STELELOR ROCKULUI ROMANESC

Ovidiu Lipan ‘TANDARICA’ este numele cel mai recent confirmat pentru grandiosul show STELELE ROCKULUI ROMANESC, ce va avea loc, pe 26 aprilie la Arenele Romane.

 

 Coiotu, solistul TROOPER si initiatorul conceptului STELELE ROCKULUI ROMANESC a spus: “Ovidiu Lipan ‘TANDARICA’ se alatura astazi proiectului nostru, iar renumele de stea i se potriveste foarte bine, ‘TANDARICA’ fiind unul dintre cei mai importanti muzicieni romani. Pentru noi este o mare onoare sa impartim scena cu o legenda vie, cu un om care a scris pagini intregi de istorie in muzica.

 

 Despre indraznetul proiect STELELE ROCKULUI ROMANESC  Balaurul a adaugat: “cred ca vom avea o prima editie despre care sa se vorbeasca multa vreme de acum inainte. Suntem mandri ca am reusit sa facem un lucru pe care putini il mai credeau realizabil intr-o astfel de perioada – cine visa ca va avea ocazia sa ii vada in cadrul aceluiasi eveniment pe CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU (ex IRIS), PAUL CIUCI & ADRIAN TINCA (COMPACT), OVIDIU LIPAN TANDARICA (PASAREA ROCK, ex PHOENIX), DAN ILIESCU (TIMPURI NOI), EUGEN MIHAESCU & GABI NICOLAU ‘GURITA’ (KRYPTON), VICTOR SOLOMON & FLORIAN STOICA (ex CONEXIUNI) si TROOPER.”

 

 Pe 26 aprilie veti calatori in timp cu „Trenul Fara Nas”, o veti reintalni pe „Fata Din Vis,” veti rupe „Lanturile,”  ii veti regasi pe „Luca”, „Vecina”, „Stere”, „Adeline”, „Tanta” si „Stan”, veti cunoaste „Viata de rocker” iar la final veti fi “Tari ca muntii”!

 

 

Iar mesajul transmis de toti cei 5 memebri TROOPER este urmatorul: “speram ca alaturi de voi sa le putem oferi acesor mari muzicieni o seara de neuitat!

 

Pentru concertul din 26 aprilie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nutu Olteanu

 

Categoria 2 –  50 lei – acces general

 


Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu,
la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe www.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.rowww.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete, www.eventim.ro  si www.myticket.ro

About Andreea Laciu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes