Sticky

Concertul de lansare al primului album Aura – The Rock Chick va aparea pe DVD!

Concertul din 20 martie, prin care AURA marcheaza lansarea albumului The Rock Chick  va fi filmat urmand sa ia apoi forma unui DVD. Aura, solista trupei spune: „va asteptam alaturi de noi in numar cat mai mare, pentru a deveni parte din primul capitol al istoriei noastre! Intrarea va fi libera, showul va fi plin de surprize, iar dupa cantare ne vedem la sesiunea de autografe.

 

AURA, cel mai de succes proiect rock cu voce feminina din Romania, lanseaza albumul „The Rock Chick”, in cadrul unui show live exploziv, programat pe 20 martie la Silver Church.

 

Momente speciale in cadrul showului vor fi rezervate invitaţilor: Manu Savu (Lizard in Paris), Coiotu’, Balaurul si John (Trooper) si Daniel (The Rock) vor urca pe scena si vor incinge atmosfera alaturi de AURA.

 

Concertul va marca concretizarea discografica a unui destin marcat de iubirea nestavilita pentru libertate, individualitate si nonconformism. Toate acestea vor fi aduse la suprafaţa din adancurile sufletului si daruite spectatorilor de vocea calda si patrunzatoare a AUREI, a real rock chick – cu un timbru unic, ce aminteste de influxiunile lui PINK si cutezanţa vocala a  solistei din trupa Heart.

 

Frumoasa Aura, suprenumita si Alba ca Zapada scenei rock, spune: “va fi un eveniment spectaculos, un show absolut, in care rutina nu are ce sa caute! Pregatim o succesiune de momente si tablouri, intregite de ţinute si efecte corespunzatoare, care vor spune, piesa cu piesa, o poveste despre dragoste, curaj, identitate si triumf”.

 

Cele 10 melodii de pe primul album AURA sunt deja cunoscute publicului si pot fi ascultate in continuare pe www.auramusic.co. Prima piesa care a beneficiat de un videoclip este „Serif stelar”. Clipul a fost filmat toamna trecuta, si a beneficiat de o producţie impresionanta ce a necesitat aparate de filmat si drone zburatoare de ultima generaţie.

 

In prezent AURA inseamna:

Aura – voce

Mihai – chitara

Cristian Tibi – bass

Razvan Staicuţ – tobe

Mai multe informaţii pe www.auramusic.co

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes