Sticky

Urma – concert aniversar în The Silver Church

Joi, 27 martie 2014, începând cu ora 21.00, The Silver Church Club găzduieşte un eveniment special ce marchează aniversarea a 11 ani de activitate a uneia dintre trupele preferate ale clubului: URMA.

URMA şi-a început activitatea în 2003, lansând în acelaşi an albumul “Nomad Rhymes”, un amestec acustic de chitară, flaut şi percuţie. Trupa şi-a lărgit sfera de activitate, de la concerte şi festivaluri autohtone, la reprezentaţii numeroase în Germania, Franţa, Ungaria, Elveţia şi Anglia.

Doi ani mai târziu este lansat cel de-al doilea album, “Anger as a Gift”, material ce s-a bucurat de contribuţia unui nou muzician, Vali Răcilă – Sir Blues.

Al treilea album, “Trend Off” (2007) marchează activitatea de patru ani a trupei şi încheie un ciclu al acesteia: 3 albume, sute de reprezentaţii live în ţară şi în străinătate, numeroase prezenţe la festivaluri şi un public divers si loial.

În prezent, URMA prezintă fanilor cel de-al patrulea album, “Lost End Found”, lansat pe data de 28 noiembrie 2013 la The Silver Church Club.. Noul material discografic a fost înregistrat în studiourile ISV, avându-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, absolvent Alchemea College of Audio Engineering.

Masteringul a fost realizat in Anglia de catre Neil Pickles, Director and Lecturer at Alchemea College of Audio Engineering, care a colaborat pe parcursul carierei sale cu artişti precum Groove Armada, Fun Lovin’ Criminals, Basement Jaxx sau A Perfect Circle”.

Construit integral sub deviza “fără compromisuri”, pe durata ultimilor patru ani, noul material discografic este oferit publicului într-un format de excepție, respectiv un jurnal fotografic de 120 de pagini ce oferă imagini inedite surprinse de fotograful formației, Radu Dumitrescu, care a însoțit pas cu pas grupul de muzicieni pe parcursul călătoriei muzicale intitulate “LOST END FOUND”.

Având ca baza de selecție mai mult de 50.000 de fotografii, efectuate în cadrul repetițiilor, ședințelor de studio, concertelor memorabile din Silver Church, Ateneu sau Sala Palatului și a concertelor din străinătate susținute în Budapesta, Freiburg, Londra, Paris sau Berlin, artwork-ul noului material este semnat de Cristian Ioan Gutău, responsabil de altfel pentru grafica întregii discografii URMA.

Produs de Mani Gutău / Catapulta Records, în parteneriat cu Fundația Pro Patrimonio și Ordinul Arhitecților din România, noul album atrage atenția asupra unor monumente de patrimoniu ce necesită intervenție imediată privind reabilitarea și restaurarea lor.

Urme arhitecturale pierdute ce trebuiesc protejate și prețuite cu responsabilitate și considerație.

Noul material discografic conține 11 piese, din care putem menționa ”Terminus”, ”All Wrong” sau ”Cine Iubește și Lasă”, videoclipurile acestor piese depășind deja 1.000.000 de vizualizari pe YouTube

Preţ bilet: 30 lei. Biletele se pot achiziţiona numai de la intrarea în club în seara evenimentului.

About Andreea Laciu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes