Sticky

Aura la The Silver Church (foto)

Joi, 20 martie, Aura si-a lansat primul album in fata fanilor veniti in numar mare la Silver Church.

Pe scena, Aura a insemnat: Aura Danciulescu (voce), Mihai Danciulescu (chitara), Cristian Tibi (bass) si Razvan Staicut (tobe).

Aura a venit cu un show exploziv din care nu au lipsit costumatii provocatoare, invitati speciali, lumini, artificii si melodiile deja cunoscute de cei prezenti pentru a o sustine pe Rock Chick.

Tot spectacolul a durat spre 3 ore, ceea ce n-am mai vazut de mult de la o singura trupa, timp in care Aura Danciulescu a fost, pe rand, demon, inger si bikerita.

Aura-Rock-Chick-6185

Alaturi de Aura si baieti au urcat pe scena Manu Savu, Coiotu’ (Trooper), Balaurul (Trooper), Daniel de la The Rock si John (Trooper).

“Finalul i-a reunit pe scena pe toti cei prezenti:  AURA, Manu Savu – producatorul albumului “The Rock Chick”, Coiotu’, Balaurul si John de la Trooper si Daniel de la The Rock au pornit pe “Highway To Hell” punand punct festinului rock sub o ploaie de artificii.

De la excelenta prestatie a trupei pana la invitatii de top, de la motoare la flacari, artificii si confeti, de la conceptul elaborat al serii pana la materializarea acestuia in cel mai mic detaliu AURA a aratat ca este “a badass girl,” cu prezenta scenica puternica si voce pe masura, cu un cuvant de spus pe scena rock din Romania.”

Multumim AURA pentru un show frumos! Va lasam in continuare cu o galerie foto de la concert. Mai multe poze gasiti pe facebook.

 

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes