Sticky

Urma – 11 ani de muzică

În seara de 27 martie, în The Silver Church Club, formația Urma a păstrat tradiția anuală și a aniversat împlinirea a 11 ani de la apariție.

După ce au lansat mult așteptatul album “Lost End Found”, a venit acum momentul aniversar. Ca în fiecare an, cei din Urma sărbătoresc alături de cei care îi motivează să meargă mai departe și să facă muzică: fanii. Aceștia au venit în Biserica Argintie pentru a le ura un “La mulți ani!” venit din suflet. De altfel, m-a surprins varietatea acestora, de la rockeri pletoși la domni în costum. Dar toți au fost acolo pentru starea pe care ți-o dă un concert Urma: senzația că pentru un timp ești într-o mare familie unită de dragostea pentru muzică.

Mani Gutău a strecurat printre melodii și câteva idei despre albumul foto ce însoțește albumul și care conține fotografii ale unor monumente istorice distruse din cauza neglijenței voite a autorităților locale. Dar seriozitatea momentului nu a încărcat excesiv atmosfera, lăsându-ne să ne bucurăm de o seară frumoasă.

Dacă la primele melodii (Comfort, Perfect Spot) publicul era încă “amorțit”, odată cu “Cine iubește și lasă” cei din sală au început să danseze și să cânte alături de formație. “Terminus”, “All Wrong” și îmi doream ca seara să dureze cât mai mult. Iar bisul ne-a oferit ceva deosebit: piese cântate acustic. “Buy me with a coffee” – duo Urma și publicul. Care i-au aplaudat pe merit pe toți cei de pe scenă.

Fusese încă un concert care va lăsa urme frumoase în sufletele celor prezenți în cea mai prietenoasă biserică din oraș. De altfel, organizarea a fost ca întotdeauna ireproșabilă, cei din Silver Church păstrând standardele înalte în privința concertelor.

Imagine via.

About Andreea Laciu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes