Sticky

Vita de Vie si Goodbye To Gravity in Colectiv

Veteranii de la Vita de Vie se afla intr-un turneu ce marcheaza aniversarea a 15 ani de la lansarea unuia dintre cele mai de succes albume ale lor, “Fenomental”. Desi au trecut 15 ani de cand acest album i-a definit ca trupa, Adrian Despot, Sorin Pupe Tanase, Cezar Popescu si Adrian Ciuplea isi propun sa retraiasca anul 1999 in acest turneu care va cuprinde concerte in aproximativ 30 de orase din Romania. Albumul “Fenomental” a fost inregistrat in mai putin de 48 de ore si a fost cel mai bine vandut material din istoria trupei.

Pe 3 aprilie 2014, cei de la Vita de Vie ii vor avea invitati speciali pe rockerii de la Goodbye To Gravity, considerata una din cele mai bune trupe metal de la noi din tara. Dupa 2 ani plini, in care au lansat un album pentru care au luat mai multe premii, au fost in turneu prin tara si au fost invitati sa cante la numeroase festivaluri in tara si in strainatate, cei de la Goodbye To Gravity pregatesc anul acesta al doilea lor album, dar si mai multe concerte in tara.

Open doors: 20:30 || Acces: 20 lei || FB event: https://www.facebook.com/events/1381728215438203

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes