Sticky

Concertul God Is An Astronaut din club Fabrica este aproape sold-out!

Sambata aceasta, in club Fabrica din Bucuresti, are loc cel de-al doilea eveniment marcaSabotage, noua platforma dedicata muzicii alternative. Publicul va avea ocazia sa vada liveGod is An Astronaut, una dintre cele mai bune trupe de rock instrumental din lume, concertul apropiindu-se cu pasi repezi de a fi sold-out.

 

Accesul se face incepand cu ora 21:00, programul urmand sa inceapa la ora 22:00 cuLitera 1, un proiect experimental autohton de electronic rock, urmand ca trupa God Is An Astronaut sa urce pe scena la ora 23:00.

 

Utimele bilete in pre-sale (la pretul de 35 lei) se mai gasesc intr-un numar limitat in reteauaDiverta, la Corner Shop (Intrarea Sibioara nr.1) si Ollie Gang Shop (Str. Blanari nr.12).75 de bilete vor putea fi achizitionate si in seara evenimentului, de la intrarea in club Fabrica, la pretul de 40 lei.

 

SABOTAGE este o noua “punte de legatura” intre diferite genuri de muzica precum punk si hardcore, ska si reggae rock, hip-hop sau metal, evenimentele organizate sub aceasta platforma devenind puncte de intalnire pentru fanii acestor stiluri: rockeri, punkeri, rapperi, skateri, bikeri, rebeli si nonconformisti. SABOTAGE raspunde astfel nevoii unei generatii de fani activi, uniti de opinii comune asupra vietii si asupra artei, dar si de respingerea comercialului culturii de masa.

 

 

 

Facebook Page: https://www.facebook.com/sabotagemusic.ro

 

Event: https://www.facebook.com/events/213660702173420/

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes