Sticky

AURA canta la MANOWAR Release Party

AURA, cel mai de succes proiect rock cu voce feminina din Romania, va lua parte la release party-ul MANOWAR programat pe 7 mai in Silver Church.

 

Albumul Kings Of Metal al trupei MANOWAR si-a pus amprenta asupra mea ca muzician, asa ca nu aveam cum sa lipsim de la evenimentul organizat pentru a serba lansarea variantei aniversare – Kings Of Metal MMXIV’ ” a spus Mihai Danciulescu, chitaristul AURA.

 

Iar Aura, carismatica solista supranumita si Alba Ca Zapada scenei rock din tara noastra a completat: „ne intoarcem cu drag in Silver Church, unde am lansat albumul The Rock Chick in urma cu aproape o luna. Va asteptam sa ne distram, sa cantam si sa ne bucuram impreuna de noul album MANOWAR.”

 

Aniversarea a 25 de ani de la lansarea albumului Kings Of Metal al trupei MANOWAR, o piatra de hotar in istoria genului, nu poate trece neobservata! Formatia a marcat-o prin lansarea unui album aniversar – ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, iar fanii MANOWAR din Romania sunt invitati sa celebreze evenimentul, pe 7 mai in Silver Church Club din Bucuresti!

 

Startul festinului heavy metal animat de headbanging, karaoke, concursuri,  riffuri MANOWAR si alte surprize se da la ora 19.00. Din programul serii nu va lipsi auditia noului album. Intrarea va fi libera.

 

Cu acest release party-ul Romania se alatura manifestarilor organizate de fanii din intreaga lume, ce au ca scop celebrarea albumului ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition. Evenimente similare au avut deja loc in Brazilia, Germania, Bulgaria si Portugalia, iar in urmatoarele saptamani va fi randul Manowarrior-ilor din Spania, Grecia şi Turcia sa serbeze in stil heavy metal.

 

‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, despre care revista Break Out din Germania spune ca este “o noua capodopera,”  include 2 CD-uri, 9 trackuri principale si 9 bonus trackuri, o noua grafica de coperta, realizata de Ken Kelly si doua bookleturi, fiecare cu 24 de pagini, ce cuprind fotografii rare din perioada 1988/1989, precum si din decursul realizarii versiunii ‘Kings Of Metal MMXIV’
Dublu CD-ul se gaseste in magazinele de specialitate, pe platformele de comert electronic ale trupei MANOWAR: www.thekingdomofsteel.com si www.thekingdomofsteel.eu. (ambele expediaza produsele oriunde in lume) si la standul de merchandise in turneul ‘Kings Of Metal MMXIV’ World Tour.

‘Kings Of Metal MMXIV’ este o inregistrare complet noua, care marcheaza 25 de ani de la lansarea albumului emblematic ‘Kings Of Metal’ din 1988 si de la turneul care i-a urmat.

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes