Sticky

RockSounds te invită la concurs: The R.O.C.K și Dave Evans!

Primul solist vocal al trupei AC/DC, Dave Evans, va cânta la București în cadrul unui eveniment care se va desfășura pe 31 mai, la Arenele Romane. Alături de el vor fi cei de la The R.O.C.K., trupa tribut AC/DC, una despre care nu am avut decât cuvinte de laudă ori de câte ori am auzit-o.

Desigur, acestea nu vor fi singurele atracții ale serii, concertul fiind deschis de Manfellow și AURA.

Ei bine, dacă doriți să mergeți la concert nu trebuie decât să ne lăsați un comentariu în care să ne spuneți care este solistul vocal preferat din istoria AC/DC și noi vom face tot posibilul să vă trimitem la Arenele Romane pe 31 mai. Avem pentru asta patru invitații și avem și random.org care așteaptă să tragă la sorți.

Concursul durează până pe 30 mai, la ora 23.59, câștigătorii urmând să fie anunțați și contactați în cursul zilei de 31 mai, pentru a afla cum vor intra în posesia invitațiilor.

Cele patru invitații sunt duble, deci puteți veni liniștiți cu prietenul/prietena :)

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

4 comments

  1. DAVE EVANS normal!! ;) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes