Sticky

Intrare libera pentru copiii sub 12 ani la METALHEAD Meeting 2014

Copiii sub 12 ani vor avea intrare libera la festivalul METALHEAD Meeting 2014, ce va avea loc in data de 7 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Ca urmare a numeroaselor solicitari venite din partea parintilor, organizatorii au decis sa permita intrarea libera copiilor, singura conditie fiind ca acestia sa fie insotiti de un adult, cu bilet valabil.

“Am luat aceasta decizie pentru a inlesni accesul copiilor, alaturi de parintii lor, la evenimentele culturale si la muzica rock de calitate. Vrem sa avem o generatie viitoare de rockeri, asa ca ii asteptam pe cei mici la festival!”, declara organizatorii.

Copiii cu varsta de peste 12 ani vor avea nevoie de bilet cu pret intreg, pentru a avea acces la METALHEAD Meeting 2014.

Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.Myticket.ro, www.Bilete.ro si www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si  Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane). Biletele se pot cumpara in format fizic si in reteaua de magazine UMAN toata tara, magazinele Senia, Perfect Tour si club Rockstadt din Brasov.

Biletele costa 100 de lei Acces General si 140 de lei Golden Circle, preturile ramanand nemodificate si in ziua concertului, la intrare.

Line-up-ul complet METALHEAD Meeting 2014 este compus din sapte dintre cele mai bune trupe de metal de peste hotare, dar si din Romania, care vor zgudui scena de la Arenele Romane, in data de 7 iunie: Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (Romania) si Sincarnate (Romania).


METALHEAD MEETING 2014, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de METALHEAD.ro, site-ul rock numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts si sustinut de Ciuc Premium si Monster Energy!

Eveniment recomandat de ROCK FM si Sunete.

Pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event: www.facebook.com/events/222070337973486/

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes