Sticky

METALHEAD Meeting 2014 bis: ultimele doua saptamani de presale si o noua confirmare

Trupa de gothic metal TIARRA este prima formatie din Romania confirmata pentru editia de toamna a METALHEAD Meeting 2014 bis. TIARRA va urca pe scena alaturi de PARADISE LOST, Finntroll, Hatesphere si Profane Omen, organizatorii urmand sa anunta ultimele doua trupe de pe afis in cel mai scurt timp.

Va reamintim ca METALHEAD Meeting revine anul acesta cu o editie aniversara de “METALHEAD 10 ani”, editie ce va avea loc in data de 27 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele UMAN, Senia si Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum si pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone si Orange etc..)

Organizatorii ofera publicului o perioada de presale, care se va incheia in data de 1 iulie. Pana la aceasta data, biletele pot fi cumparate la preturile de 65 lei Acces General si 80 de lei Golden Circle. Pentru fiecare categorie, au fost puse in vanzare cate 100 de bilete, la pret redus.

Dupa data de 1 iulie, biletele vor avea urmatoarele preturi:

- 80 de lei Acces General si 110 de lei Golden Circle (pana pe 1 august)
- 100 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle (pana pe 1 septembrie)
- 120 de lei AG si 150 de lei Golden Circle (pana pe 27 septembrie si la intrare)

 

DESPRE TIARRA

Trupa Tiarra apare in anul 2004, in Bucuresti. Dupa multe schimbari de componenta si stil, Tiarra se stabilizeaza la o formula de opt membri, actuala componenta fiind:

 

Anda Pomponiu- Voce

Alex “Indianu” Pantea- Voce

Ionut “John” Pomponiu – Clape

Tudor Scanteie- Chitara

Iuliana Gheorghe- Violoncel

Corina Gheorghe- Vioara

Adi Comorasu-  Chitara Bass

Cristi “Wracka” Racasanu- Tobe

 

Materiale discografice:

 

Drama Per Musica – 2005, Demo – Self Produced, Romania

Post Scriptum- 2008, Full length -  Alphawinter (Omvina) Records, Germany

Le Monde Des Tenebres – 2012, EP – Self produced, Romania

 

Stilul Tiarra se incadreaza in aria gothic metalului, insa imbina si elemente de death, black, doom, darkwave, progessive precum si aspecte ale metalului modern. Versurile Tiarra se bazeaza pe experientele proprii membrilor si exploreaza dualitatea si antagonismul sentimentelor umane.

 

Tiarra are in palmares zeci de concerte de club si in aer liber, in Bucuresti si alte orase din tara, atat ca headliner, cat si ca formatie in deschiderea unor trupe de top (Lake Of Tears, Diary Of Dreams, Theatre Des Vampires, Galadriel si majoritatea numelor cunoscute autohtone), precum si prezente pe scenele multor festivaluri (OST, Artmania, Zilele Bucurestiului la Viena, Top T, White River Fest, etc).

 

https://www.facebook.com/TiarraRO

 

METALHEAD Meeting 2014 bis este un eveniment oferit de Ciuc Premium si Monster Energy !

Recomandat de Rock FM si Sunete.

Facebook Event: www.fb.com/events/543508989081667/

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes