Sticky

Metal Under Moonlight: Solace Of Requiem revin la București!

Vineri 14 noiembrie 2014, Metal Under Moonlight editia a 41-a!

In concert: SOLACE OF REQUIEM (blackened death metal/SUA) si DAMAGE CASE (speed thrash metal/Bucuresti)

SOLACE OF REQUIEM (blackened death metal/SUA)

www.facebook.com/solaceofrequiem

https://www.youtube.com/channel/UC9-D8newoCefYSurWDwzleg

www.solreq.com

Un atac nemilos, necrutator si zdrobitor zguduie din nou Bucurestiul! O noua forma de brutalitate va face pe 14 noiembrie deliciul amatorilor de metal extrem. Porniti la drum in urma cu 20 de ani sub numele Sarcophagus, americanii de la Solace Of Requiem revin la Bucuresti in turneul de prezentare a noului lor album, “Casting Ruin”. Sonoritati noi si originale dintr-o zona a metalului tehnic, dar si agresiv, care cu greu mai ofera metalistilor trupe inedite!

DAMAGE CASE (speed thrash metal/Bucuresti)

https://www.facebook.com/DamageCaseBand

https://www.youtube.com/channel/UCWP4EF7QFVpkt5oUzZlMTpg

Formata in 2010 sub emblema thrash speed metal cu influente puternice de dirty rock’n roll (gen Testament, Municipal Waste, Annihilator, D.R.I., Motorhead, Overkill, Exodus), trupa Damage Case explodeaza abia in acest an, bifand in portofoliu concerte de elita cu Artillery (Danemarca), Virus (Anglia), Reactory (Germania) si Inciter (Croatia). Una din surprizele anului, Damage Case incheie 2014 cu un prim concert in Club La Pirati, in premiera alaturi de o trupa americana extrem de iubita in undergroundul autohton, Solace Of Requiem.

CLUB LA PIRATI (Str. Popa Soare Nr. 72, sector 2, Bucuresti; Club La Pirati se afla pe drumul Foisorul de Foc – Hala Traian, la intersectia strazilor Popa Soare, Traian si Mecet).

Vineri 14 noiembrie 2014, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pret bilet: 20 lei (ATENTIE! Accesul limitat la 45 persoane; pentru rezervari se solicita plata in avans, detalii la 0722814991).

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului.

Mijloace de transport: tramvai 14 (statia Pache Protopopescu), troleibuze 70 si 90 (statia Traian) si autobuzele 311 si N102 (statia Traian).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la concert.

Paginile oficiale ale evenimentului:

https://www.facebook.com/events/845261245507363

http://www.letsrock.ro/mum

Concert organizat in parteneriat cu Rock Tour Agency (Croatia).

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.
BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes