Sticky

The Sirens au lansat doua piese

The Sirens este proiectul format din Kari Rueslatten, Anneke von Giersbergen și Liv Kristine.

După cum știți deja, cele trei soliste și proiectul lor vor putea fi văzute și la București, la Metalhead Meeting 2015, un eveniment care se va desfășura la București în perioada 12-14 iunie, și la care au mai fost deja confirmate nume ca Amorphis, Primordial, Antimatter și Triptykon.

Până atunci vă spunem că The Sirens au lansat două piese, “Embracing the seasons” și “Sisters of the earth”, piese pe care vă invităm să le ascultați.

METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 12 iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 3 zile cu peste 30 de trupe, dintre care sase headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania! Asa ca in perioada 12-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti, pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii va pregatim un afis pe masura, pentru cel mai titrat festival romanesc de metal, METALHEAD Meeting.

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de 3 zile sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro si in reteaua IaBilet si Eventim – Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului la urmatoarele preturi:
- abonament Acces General – 80 lei (earlybird)
- abonament Golden Circle – 109 lei (earlybird )

Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:
- august 2014 – decembrie 2014 – 80 lei AG / 109 lei GC (earlybird)
- decembrie 2014 – aprilie 2015 – 99 lei AG / 129 lei GC
- aprilie 2015 – iunie 2015 – 119 lei AG / 149 lei GC

In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca cele Golden Circle se vor vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecute)

Locatia din Bucuresti unde va avea loc METALHEAD Meeting 2015 va fi anuntata in curand, alaturi de alte detalii.

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes