Sticky

Requiem for a Drummer’s Dream doneaza un set de tobe la Maximum Rock Festival

Requiem for a Drummer’s Dream, o initiativa caritabila lansata in memoria tobosarului Rares Bratu, va dona un set complet de tobe cu ocazia Drum Stage, eveniment dedicat tobosarilor organizat de NoCity Studio in cadrul Maximum Rock Festival (24-25 octombrie, Turbohalle).

Setul de tobe va ajunge la Gabi Martin, un pusti talentat din Baia Mare, sambata, 25 octombrie.

Pe langa contributia spectatorilor si artistilor ce au participat la cele doua concerte organizate in luna mai in Bucuresti si Targoviste, setul de tobe este achizitionat si cu sustinerea MC Music, firma care a dat curs invitatiei noastre de a ajuta tinerii tobosari fara posibilitati materiale.

“Multumesc tuturor celor care au sustinut cauza noastra si care ne-au ajutat sa ducem mai departe visul lui Rares. Nu ma asteptam la o astfel de reactie din partea artistilor, a publicului si a celor implicati in industria muzicala, iar acest lucru ma face sa continui demersul nostru si anul viitor atunci cand sper ca vom dona mai multe seturi de tobe”, a spus Alex, initiatorul proiectului.

Requiem for a Drummer’s Dream are menirea de a duce mai departe pasiunea pentru tobe a lui Rares, care a plecat dintre noi la numai 18 ani.

In scurta sa cariera, Rares a castigat alaturi de trupa Wilder finala nationala a festivalului Imagine si a urcat pe scena alaturi de trupe precum Trooper, Altar sau White Walls.

Drum Stage este un eveniment dedicat tobosarilor, initiatorii proiectului, cei de la No City Studio, dedicandu-i cea de-a doua editie lui Rares Bratu.

Anul acesta vor urca pe scena Septimiu Harsan (Code Red, Necrovile, Spectral, The Thirteenth Sun, Indian Fall, Aria Urbana, FusionCore, Celest), Teodor Ciobanu (Electric Fence, Wilder), Alex (The Boy Who Cried Wolf, Perfect Zero For Infinity, Empire), Cristi Dumitrescu (Voodoo, Domination).

Pe data de 24 octombrie 2014 incepe Maximum Rock Festival, cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti!

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes