Sticky

Organizatorii se gandesc deja la Maximum Rock Festival 2015

A doua editie a Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare fest indoors din Romania si unul dintre cele mai importante evenimente rock ale toamnei, a luat sfarsit! Ne bucuram sa spunem ca spectacolul a fost un succes si, cu siguranta, va fi urmat de noi editii.

Pe aceasta cale, organizatorii vor sa le multumeasca formatiilor straine si romanesti care au concertat, fanilor care au luat parte la eveniment, partenerilor implicati: Ciuc (partener principal), Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Jack Daniels si Coca Cola, celor de la Brigada de Voluntari, condusa de Ciprian Iliescu, echipei de productie conduse de Robert Pricop, celor de la Blackhawk Security, in frunte cu Andrei Irode si presei care a asigurat o solida promovare a evenimentului.

Maximum Rock Festival 2014 a insemnat prestatii de exceptie din partea Dark Tranquillity, Evergrey, Unleashed, Tristania, Threshold, Elvenking, Noctiferia, Krepuskul, Code Red, I’m The Trip, Open Mind si Neutron. Participantii au avut ocazia sa asiste la numeroase happening-uri, ca “Drum Stage”, show in cadrul caruia au oferit reprezentatii cei mai talentati tobosari romani ai momentului (Septimiu Harsan, Sebastian Natas, Cristi Dumitrescu, Alex de la TBWCW, Teodor Ciobanu si altii).

Mai mult, Costin Chioreanu, renumitul artist roman, si-a prezentat prima colectie vestimentara, “Dream Walks With Me”, care a avut foarte mare succes in randul celor care au luat parte la fest. Publicul a mai avut ocazia sa ia parte la cel mai mare targ de merchandise rock din Romania, de la care nu au lipsit firme ca Niche Records, Universal Music/Get Music, Beauty Of Pain, Errana Leather&Laces si multi altii.

Deja o parte dintre formatiile participante si-au exprimat satisfactia cu privire la felul profesionist in care s-au desfasurat lucrurile la Maximum Rock Festival 2014! Sa citim cateva dintre primele reactii ale acestora, dar si ale participantilor, aparute pe canalele de social media!

Iata ce spun britanicii de la Threshold:

“Thank you Romania, we had a great show at Maximum Rock Festival!”

Cat despre italienii de la Elvenking, si acestia au fost foarte multumiti:

“Thank you Bucarest! The King of the elves will be back! \m/”

Nici Tristania nu s-a lasat mai prejos:

“Thank you for a great evening yesterday, Bucharest!!!”

Si fanii care au luat parte la Maximum Rock Festival 2014 s-au declarat satisfacuti.

“A fost un festival frumos, cu oameni eleganți, cu mulți prieteni, unde m-am simțit cu adevărat foarte bine! M-am bucurat de reîntâlnirea cu trupe bine știute , m-am bucurat mult să văd și să îndrăgesc trupe pe care nu le-am mai văzut … au fost 2 seri tare plăcute și de abia aștept următorul event.” (Ella Winternight – Facebook)

“Un fest de nota 10 la fel ca si cel de anul trecut…asteptam maximum rock 2015″ (Cristian Iftimie – Facebook)

Deoarece show-ul din 2014 a fost un succes, organizatorii deja se gandesc la anul viitor si au planuri mari pentru viitoarele editii Maximum Rock Festival!

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes