Sticky

Metalhead Meeting 2015, în Cotroceni Open Air!

Conform organizatorilor, Metalhead Meeting 2015 va avea loc în Cotroceni Open Air, în spatele AFI Palace Cotroceni. Mai mult, aceasta este locația proprie pe care BestMusic și Metalhead doresc să o ofere și altor organizatori de concerte.

Iată anunțul făcut pe această temă, dar și locul în care este situată noua propunere pentru concertele bucureștene:

METALHEAD Meeting va avea loc intr-o locatie noua de evenimente, Cotroceni Open Air, in spate la AFI Palace Cotrceni pe un teren deschis de peste 4 hectare (47000 de metri patrati)! Locatia asigura locuri de parcare atat in cadrul spatiului propriu cat si in parcarea AFI.
In vecinatatea acesteia exista Statia de Metrou Politehnica (de langa Caminul Leu), statie de tramvai, troleu si autobuz).
Locatia este surpriza pe care BestMusic si METALHEAD v-o pregatesc de multa vreme, aceasta fiind locatia noastra proprie de evenimente pe care dorim o sa oferim si altor organizatori de concerte din Romania. Revenim curand cu detalii despre acces si multe alte surprize.

locatie metalhead meeting

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes